<h2>Αποφράξεις - Εκκενώσεις Βόθρων</h2><p>Η ομάδας μας με χρόνια εμπειρία και διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και οχήματα εκκενώσεως βόθρων, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apofraxeis-karagiorgos.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καραγιώργος </h2><p>Η ομάδας μας με χρόνια εμπειρία και διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και οχήματα εκκενώσεως βόθρων, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apofraxeis-karagiorgos.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αποφράξεις - Εκκενώσεις Βόθρων</h2><p>Η ομάδας μας με χρόνια εμπειρία και διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και οχήματα εκκενώσεως βόθρων, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apofraxeis-karagiorgos.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Καθαρισμοί πισινών - δεξαμενών


Καθαρισμός πισινών – δεξαμενών

Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδική 

Η εταιρεία μας που βρίσκεται στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, εδώ και χρόνια ασχολείται με τον καθαρισμό πισινών και δεξαμενών, σε όλη την Χαλκιδική.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό πισινών ξενοδοχείου, οικιών κ.α. και εξυπηρετούμε όλη την Χαλκιδική. Ακόμα αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό δεξαμενών όπου μας ζητηθεί σε όλη την Χαλκιδική. 
 

Άμεση εξυπηρέτηση –  Ανταγωνιστικές τιμές
Καλεστέ μας 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ και θα σπεύσουμε άμεσα να λύσουμε κάθε πρόβλημα αποχέτευσης, απόφραξης και εκκένωσης βόθρου οικονομικά! 
ΤΖΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ 43 - Νέα Καλλικράτεια, Χαλκιδικής - 63080
Κιν. 6944284839, 6981623637